Фейсбук Единственият варненски всекидневник, в. Черно море, днес публикува последният си

...
Фейсбук
Единственият варненски всекидневник, в. Черно море, днес публикува последният си
Коментари Харесай

Днес излезе последният брой на в. Черно море, единственият печатен всекидневник във Варна

 Фейсбук Единственият варненски ежедневник, в. " Черно море ", през днешния ден разгласява последният си брой. Това излиза наяве от информация на първа страница на изданието, оповестена от Нася Атанасова, шеф на " Черно море Прес “ ЕООД, която показа следното съобщение:

" Уважаеми читатели на вестник " Черно море ",

В качеството си на Управител на Вестник " Черно море “ показвам своята откровена признателност към Вас за доверието, което ни гласувахте през годините и Ви известявам, че вестник " Черно море “ завършва своята активност считано от 01.04.2020 година.

Състоянието на българския медиен пазар все още и опциите за развиване на районни медии през последните години е много лимитирано.

Благодаря на притежателите на медиите за оказваната поддръжка и доверието към екипа на вестника и към мен.

Благодаря на сътрудниците за виновното отношение към работата през годините. За тяхната преданост, професионализъм, поддръжка, схващане и доверие.

Благодаря на нашите читатели и сътрудници за доверието и отношението през годините. Вярвам, че за всички Вас ние изпълнявахме отговорно функционалността си на социална медия.

Затваряме тази страница, с цел да можем да отворим пространство за нови и ефикасни действия, с които всеки от нас ще бъде потребен за себе си и за обществото “.

Общинската съветничка от Марица Гърдева, която беше част от екипа на медията, разяснява във фейсбук:

" Днес излезе последния брой на последния варненски всекидневник - вестник " Черно море ". На 9 юни щяха да се навършат 129 години от издаването на първия му брой. Ако кажа, че сърцето и душата ми кървят, това ще е доста едва...

Истината е, че ковид единствено форсира процеса, който убива изданията на книжен притежател...

Искам единствено да благодаря, да благодаря на всички, които оставиха своите души и сърца върху страниците на вестника!

Да благодаря на притежателите и на неговият управител Нася Атанасова за доверието, и най-много да благодаря на невероятният екип, който до последния брой работи за него с цялата си обич и професионализъм, както и на всички сътрудници, които през годините са били част от вестника.

Благодаря на Ставри Таргов, Борис Проданов, Mаriana Stoykova, Eli Marinova, ELisaveta Ilieva, Iliqna Mitakova, Andrey Andreev, Konstantin Paskalev, Plamen Gutinov, Ваня Теофанова, Dora Tomova, Марин и на всички, които бяха част от този необикновен екип! Обичам ви! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР