Фейсбук заяви, че проблемът със споделянето на медийни файлове в

...
Фейсбук заяви, че проблемът със споделянето на медийни файлове в
Коментари Харесай

Фейсбук се справи с проблема при споделянето на медийни файлове

Фейсбук съобщи, че казусът със шерването на медийни файлове в притежаваните от него приложения и платформи е решен, съобщи Ройтерс.

По-рано през вчерашния ден ползвателите на услугите на компанията установяваха, че не могат да изпращат и да получават изображения, видеоклипове и други файлове в платформи като Уатсап и Инстаграм, а Facebook заяви, че работи върху решаването на казуса.

"По време на една от рутинните ни интервенции по поддръжка сме основали проблем, станал причина някои хора да изпитат компликации при изпращането на изображения и видеоклипове ", оповестиха от Facebook.

Facebook, който печели десетки милиони долари от реклами дневно, отхвърли да даде коментар дали ще върне парите на фирмите за времето на механически проблем. При сходен случай през март компанията съобщи, че ще обмисли дали да не върти парите на рекламните сътрудници за изгубеното време за реклама.

Техническият проблем провокира неодобрение у ползвателите на обществената мрежа, като доста от тях показаха недоволството си в Туитър.

Повече от 14 000 ползватели са съобщили за проблеми с Инстаграм, а повече от 7500 са имали компликации при използването на Facebook. Повече от 1600 са имали усложнения с Уатсап, твърди специализиралият се в сходни механически проблеми уебсайт Downdetector.com, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР