Фейсбук виж галерията Появиха се първи снимки на семейството от Нови

...
Фейсбук виж галерията
Появиха се първи снимки на семейството от Нови
Коментари Харесай

Появиха се общи снимки на зверски убитото семейство в Нови Искър

Фейсбук виж галерията Появиха се първи фотоси на фамилията от Нови Искър, което по-рано през днешния ден бе изклано от сина им – Георги Ранов. Припомняме, че 25-годишният юноша посече с секира майка си, татко си, баба си и по-малкия си брат в фамилната им къща в града.

Сигнал за четирите натрупа бил подаден от военни от поделението в Костенец, които отишли да потърсят сътрудника си Иван Ранов в дома му. Вратата им отворил точно килърът Георги, който изрекъл нещо много необичайно пред военните. Те обаче не му повярвали и влезнали в къщата, където заварили труповете на околните му.

От фейсбук профила на майка му обаче изплуват още злокобни детайлности за положението на сина й Георги и протичащото се в фамилията й, написа Блиц.

През 2017 година Ирена Ранова е споделила фотография на фамилията си във Facebook с думите: " Мисълта ми е в моите деца, тъй като всеки ден пострадвам за
Според неин пост във фейсбук синът й Георги е имал потребност от шест хиляди лв. за лекува от туберколоза. Заболяването е било в финален етап. Освен от туберколоза четворният палач е страдал още от психологично заболяване, травматична епилепсия, алергичен артрит, себореен дерматит и други.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР