Фейсбук потребители в групата DevBG засипаха публикацията с критики за

...
Фейсбук потребители в групата DevBG засипаха публикацията с критики за
Коментари Харесай

Предозиране: Мениджърка в Nexo и дарителка на ДБ спами във Фейсбук групи


Facebook консуматори в групата DevBG засипаха обявата с рецензии за прекомерно нападателна реклама на компанията и предизвестия, че ще настроят всички против себе си

Елеонор Топалова, една от дарилите 20К на Демократична България и бранд управител в Nexo, стана обект на насмешки в известна онлайн страница.

Facebook групата, която тя взема решение да спами със „ 7 въпроса за Иван Гешев “ –  DevBG e отворена общественост за български девелопъри, работещи с разнородни езици за програмиране. Там обаче небрежно обясниха на Топалова, че Иван Гешев не членува при тях, тъй че могат да задават въпросите си другаде и да се оправят в съда.

В описанието на групата е очебийно, че няма никаква връзка с съответна компания, а участниците са близо 50 хиляди

Активен под поста е и различен консуматор на заплата в компанията – Николай Георгиев, който другояче „ едва се интересувал от политика “. Според версията му даренията за Демократична България са „ главната причина за бумащината изсипана върху Нексо от българските политици “.

„ Защото сме им неуместни, тъй като някой поддържа друга политическа партия. А знаеш ли че в действителност е законно да даряваш пари на политически партии? Представяш ли си? Само дето на някои хора им е неловко това и се пробват да те очернят за него. Обаче няма да се получи “, заканва се той.

„ Знам доста добре, нямам нищо срещу въпросната политическата партия. Но не обичам двойни стандарти. 199 999 лв. дарени на равни вноски от яйчарки (айде служителките в маркетинг отдела). Не е подозрително въобще, не
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР