Фейсбук > Никола и ДжулияПричината за полудяването на известния рапър Гарджока

...
Фейсбук
> Никола и ДжулияПричината за полудяването на известния рапър Гарджока
Коментари Харесай

Читател: Причината за полудяването на известния рапър Гарджока е варненска рапърка!

 Фейсбук > Никола и Джулия
" Причината за " полудяването " на известния рапър Гарджока е... варненска рапърка!

На 30.01.2021 - събота,  Никола Нанев - Гарджока, имал фамилен скандал с бременната си другарка Джулия Петрова, който съгласно очевидци бил съпроводен и с физическа кавга. Това било началото на фиаското, което Никола разигра. Джулия е бургазлийка, няма обучение или специалност, случвало се е да проституира.

Естествено повода за абсурда е... друга жена! Варненката Лора Георгиева (LG), която също се занимава с рап музика. Според фейсбук профилът ѝ скоро има издадени части в канала на Картела рекърдс. Пак от обществените ѝ мрежи разбираме, че има три висши образования в областта на химията и фармацията, както и компания за осветителни тела. Оказва се, че преди време e имала връзка с различен рапър - Конса. Отдавна е известна на хората в града, освен в музикалните среди...Според варненци точно поради нея Никола се е преместил да живее във Варна! Дори хората действително си мислят, че тя е гаджето на Гарджока! ", гласи коментарът, изпратен до медията ни. 

Днес стана известно, че 32-годишният Никола Нанев - Гарджока, който е бил притеглен към наказателна отговорност за незаконно лишаване на автомобил, е с мярка за неотклонение " задържане под стража “.

С определение на Районния съд е било почетено настояването на Районна прокуратура - Варна на обвинения да бъде взета най-тежката мярка за процесуална насила. Мотивите на обвиняването да желае тази мярка са: липса на открито трайно местоживеене на обвинения, опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, защото държанието му е непредсказуемо в следствие от приложимост на наркотични субстанции.

Н.Н. е обвинен за това, че рано сутринта на 2 февруари 2021 година, след заплашване, незаконно е лишил таксиметров автомобил " Дачия “, в който се е возил като клиент преди този момент. След закононарушението той напуснал град Варна с автомобила. В резултат от бързите дейности на проверяващите мъжът е открит и арестуван на Автомагистрала " Хемус “ в Шуменска област. На място е открито, че Н.Н. е управлявал автомобила след приложимост на наркотични субстанции и с отнето свидетелството за ръководство на МПС.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинения, предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР