Фейсбук Нека направим така, че зала Младост в ДКС да остане

...
Фейсбук
Нека направим така, че зала Младост в ДКС да остане
Коментари Харесай

Кметът: Трудно приемам промяната! Нека направим така, че зала Младост да остане любимо място само за концерти и спорт!

 Фейсбук " Нека създадем по този начин, че зала " Младост " в ДКС да остане обичано място на варненци единствено за концерти и спорт! ", прикани кметът на Варна Иван Портних в обществената мрежа. Коментарът му бе във връзка на подготвителното обучение за превръщането на залата в полева болница, напомня Varna24.bg .

Ето и равносметката на градоначалника за вчерашния ден:

" Благодаря от сърце на всички доброволци във Варна - за човещината!

До момента 84 души, от които 20 от Доброволно формирование - Варна, са разполагаем за доставка на храна и медикаменти на възрастни и самотни хора и трудноподвижни лица. Помощ са потърсили 133 души, на възраст сред 43 и 95 години, на които е помогнато незабавно.

Всички нуждаещи се могат да се обаждат на телефони 052-985-099 и 0889 911 791, всеки ден от 9 до 17 часа. Телефоните за записване на доброволци са 052 820 748 и 088 25 13 891.

Младежи се включиха в акция по разпределяне на маски, обезпечени от Община Варна, на възрастни хора. Около 650 пенсионери получиха гратис защитните средства при посещаване на хранителни магазини сред 8,30 и 10.30 ч. Акцията продължава и в идващите дни. До момента сме обезпечили и раздали на обществени и здравни служащи, на институции, на чиновници в градския превоз над 20 000 маски. Носете маски, това е почитание към близките!

Пристигнаха първите количества алкохол от проведеното от общината произвеждане. Те ще бъдат раздавани на домоуправителите посредством районните кметства както до момента.

Бе направена подготовка за трансформиране на зала " Конгресна " в Двореца на културата и спорта в помещение за болнично наблюдаване с 300 кревати. Целта бе координиране на дейностите на виновните служби и лица при нужда. Признавам - мъчно одобрявам смяната. Затова се обръщам към всички - дано създадем по този начин, че тази зала да продължи да бъде обичано място на варненци - единствено за концерти, театри и спортни надпревари! Нека бъдем деликатни и виновни към себе си и околните си ".

По мотив на светлия християнски празник Благовещение, Иван Пртних написа:

" Желая на всички здраве! Нека чувате единствено положителни новини и да срещате положителни хора.

Бъдете здрави! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР