Фейсбук > Доротеа, Ивайло и Северина (отляво надясно)Сестрата на загиналия Ивайло

...
Фейсбук
> Доротеа, Ивайло и Северина (отляво надясно)Сестрата на загиналия Ивайло
Коментари Харесай

Сърцераздирателен пост за убитите край Пловдив Ивайло и Северина

 Фейсбук > Доротеа, Ивайло и Северина (отляво надясно)
Сестрата на починалия Ивайло – Доротеа Минчева, написа и апел в обществените мрежи:

" Здравейте, другари, пиша този пост с вяра, че ще трансформира нещо в една страна, в която няма закони има единствено подигравка с хората. Когато човек губи близки, част от него умира. Научаваш се да живееш без тях, само че за жалост в никакъв случай не се научаваш да живееш с несправедливостта или най-малко аз няма по какъв начин да се науча да пребивавам с нея.

Както може би на някой от вас е известно, дело се води към този момент 2 години и 3 месеца против виновника за гибелта на Ивайло Минчев и Северина Коралска, които са моето семейство и постоянно ще бъдат. За тези 2 години и 3 месеца резултатът е безумен– понижаване на присъдата на отговорния и оповестяването му за почтен по най-същественото обвиняване, а именно нарушаването на разпоредбите за придвижване (няма да разясня въобще химическата експертиза, която потвърждава съществуване на наркотични субстанции в кръвта му).

Как тъкмо не си нарушил разпоредбите, когато си минал през мантинела, блъснал си кола в насрещното платно и са починали хора?! Ясно е, че загубата няма по какъв начин да бъде възобновена, само че като един зрял и рационален човек аз персонално имам вяра, че всеки един от нас би трябвало да носи отговорност за дейностите си и страната, в която живеем, плащаме почтително сметките си и налозите си, би следвало да бъде в наша изгода, а не да убие и дребното живец останал след сходна покруса.

Тук равносметката е, че закон, който да отбрани опечалените, очевидно няма или най-малко, в случай че има, не се ползва вярно. Пиша с молба, който може и желае да ми помогне, всичко това да стигне до медиите, по този начин както всички медии бяха мощно заинтригувани да излъчат злополуката на 28.05.2018г, дано и в този момент покажат какво се случва с убийците на пътя, тъй като всеки един от нас може да е идващият потърпевш! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР