Фейсбук Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши

...
Фейсбук Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Студенти и баби от Варна се обединиха, за да подарят топлина на деца в нужда

 Facebook Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Благородна самодейност сплоти младежи и пенсионери от Варна, решени да зарадват деца в потребност по Коледните и Новогодишни празници. За прелестната концепция заяви първо Varna24.bg .

Инициативата е на Сали Светославов, член на студентския съвет към ВСУ " Ч. Храбър " и на състудентката му от ВСУ Ясмин Бакарат. Младежите с положителни сърца съумяват бързо да увлекат в благородното начинание съидейници, измежду които младежи и членове на пенсионерските клубове в града.

Е ето, че в навечерието на Рождество Христово, " плодовете " от акцията " Бабите плетат за децата " и " Подари топлота " са към този момент факт.

Вчера в Аспарухово бяха раздадени облекла, шапки, ръкавици, шалове на над 100 деца. В акцията се включи и кмета на кв. Аспарухово Ивайло Маринов, членуващите в четири пенсионерски клуба и доста доброволци.

Кампанията е по самодейност на мене и студентска от ВСУ Ясмин Бакарат. Материалите ще продължат да се дават по домове за деца и на фамилии в потребност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР