Февруари вече влезе в правата си. И както уверяват астролозите,

...
Февруари вече влезе в правата си. И както уверяват астролозите,
Коментари Харесай

Три зодии, чиито най-съкровени желания ще се сбъднат през февруари

Февруари към този момент влезе в правата си. И както твърдят астролозите, последният зимен месец ще се трансформира в интервал на магия, която ще разреши да се осъществен желанията, изключително за представителите на три зодии.

За това способства специфичното разположение на звездите и планетите. Ето за какво специалистите по астрология поучават да се възползвате от удобните условия и да реализирате фантазиите и стремежите си.

Щастливците включват Телец, Козирог и Риби.

Представителите на Телец ще реализиран дълго чакани резултати посредством своята деловитост и неизменност. Идеалният ден за осъществяване на вашите желания ще бъде денят на снежното пълнолуние, което се пада на 24 февруари.

Това се отнася както за придобиване на скъпи движимости, по този начин и за започване на нещо ново и вълнуващо. Важно е обаче да следвате явен проект за деяние и да не позволявате на илюзиите да въздействат на логиката и реализма. В резултат на това Телецът ще успее да реализира стремежи триумф.

Козирозите ги чакат завършения и непредвидени пътешествия. Тези, които толкоз дълго са мечтали за пътешестване, което им се е коствало непостижимо, най-сетне ще могат да го осъществят през февруари.

Особено си коства да се обърне внимание на 17 февруари, защото този ден за Козирозите ще бъде основен миг за превръщането на проектите в действителност.

Астролозите също предлагат, когато ползват своите хрумвания, да надвишават нормалния светоглед и ред и да разчитат повече на спонтанността на вземането на решения. Резултатът няма да отнеме доста време, с цел да дойде.

Февруари ще бъде повратен и за представителите на Риби, като изключително въздействие за това ще има позицията на Марс в знака Водолей, изключително след 13-ти. Именно тогава пред Рибите ще се отворят кариерни пътища, което неизбежно ще усъвършенства финансовото им положение.

Астролозите поучават да не се страхувате от промени през този интервал и да се отворите за нови благоприятни условия. А смелостта и желанието за опити единствено ще покачат качеството им на живот и ще извърнат всичко в своя изгода.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР