Февруари е най-късият месец от годината, а тази година той

...
Февруари е най-късият месец от годината, а тази година той
Коментари Харесай

Внимание: Опасен Ретрограден Меркурий до 21 февруари! Какво ни носи периодът този път?

Февруари е най-късият месец от годината, а тази година той ще мине съвсем напълно под знака на Ретроградния Меркурий - до 21 февруари. Тази година най-близката до Слънцето планета ще бъде ретроградна три пъти - и трите пъти във въздушен знак. Сега е във Водолей, през май-юни ще е в Близнаци, а през септември-октомври - във Везни.

Виж още: Ето кои са зодиите, които ще забогатеят през 2021 година

По думите на астролога Мария Василева постоянно, когато Меркурий сменя силата си, както е в този момент, положителната ни оценка стартира да се губи. Затова е значимо да не се взимат решения, които ще имат дългогодишен темперамент - не е добре да се подписват контракти, брак, да се купуват парцели. 

Според Мария Василева този Ретрограден Меркурий ще е по-специален и забавен, защото на 11 февруари ще има Новолуние и тогава се събират 6 планети, което дава обещание доста сила на едно място и в един интервал.

Виж още: Как обособените зодии да реализират същински триумф през 2021 година

Ретроградният Меркурий ще е подобаващ да изправим неточности от предишното си. Периодът е удобен за това да мислим върху минали дейности, които са останали незавършени. Ще можем упешно да привършим остарели задължения. Може да се забележим и със остарели пирятели от предишното. Периодът до 21 февруари е подобаващ и за нови проекти, които да осъществяваме след тази дата. Ретроградният Меркурий ще донесе триумфи в любовта на въздушните знаци.

Виж още: Доходите през последваща година: каква ще бъде 2021 година във финансов проект за зодиите

Тъй като влизаме в епохата на Водолея, тя ще бъде по-проблемна за 4 знака - Водолей, Лъв, Скорпион и Телец. Това значи, че ще би трябвало да внимаваме всички, без значение от зодията ни. И на всички ще ни се наложи да заприличаме на Водолеи, които са хора на бъдещето, подготвени за промени и доста адаптиври и изобретателни. Епохата на Водолея носи революционно въодушевление, чиито резултати към този момент ги виждаме по света под формата на преврати, протести, митинги. Този интервал няма да е къс и ще се наложи всички да имаме приемливост към новите хрумвания. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР