Фестивалният и конгресен център във Варна отменя някои от културните

...
Фестивалният и конгресен център във Варна отменя някои от културните
Коментари Харесай

ФКЦ Варна отмени постановки, определени са нови дати

 Фестивалният и конгресен център във Варна анулира някои от културните събития на територията на комплекса съобразявайки се cъс Заповедта на Министъра на опазването на здравето и за предварителна защита против епидемията от ковид, оповестиха от институцията.

Част от събитията са пренасочени с нова дата:

" Сборен моноспектакъл - Мариус 50 “, който трябваше да се играе на 16-ти март  ще се играе на 6-ти април 2020 година

Отлага се и концертът на Ансамбъл " Чинари " от 17-ти март  за 15-ти април.

Постановката " Кризисен център " с първична дата на 10-ти март  няма да се играе. Допълнително ще бъде оповестена дата за това зрелище.

Всички закупени билети ще важат без спомагателна презаверка за новите дати, оповестяват още от ФКЦ-Варна.

Концертът на Доминик Милър, който трябваше да се организира на 13 март 2020 година във Фестивалния и конгресен център във Варна, няма да се състои на тази дата. Това оповестиха за Радио Варна от Фестивалния комплекс. По-късно през днешния ден се чака уредниците да осведомят дали ще бъде избрана нова дата за концерта или не. Причина за анулацията е заповедта за възбрана на всички културни прояви на закрито за предварителна защита против епидемията от ковид.

Доминик Милър, създател на едни от най–големите шлагери на Стинг, като Shape Of My Heart, La Belle Dame Sans Regrets и доста други, щеше да гостува за първи път във Варна този месец. Концертът му е част от международно турне, на което той показва последния си албум " Absinthe ", дружно със своята тайфа - Никола Фижман – бас, Сантиаго Ариас – бандеон, Рани Криджа – перкусии и Якоб Карлсън – клавишни.

Телефон за връзка с центъра 052 686 – 214.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР