Фестивал на Азиатската култура ще се проведе в Борисовата градина

...
Фестивал на Азиатската култура ще се проведе в Борисовата градина
Коментари Харесай

Фестивал на Азиатската култура в Борисовата градина

Фестивал на Азиатската просвета ще се организира в Борисовата градина в София. От 10 ч. до 20 ч. `Магията на изтока " ще показа изкуство и просвета от 16 азиатски страни. Посетителите на фестивала могат да вземат участие в благотворителна лотария, а идеята тази година е в поддръжка на фамилии и предварителната защита против изоставянето на деца.

Божийдар се ражда в края на 2017 година Въреки че е дълго чакано дете, майка му изпаднала в меланхолия след раждането.
Нина Цветкова - майка на Божийдар: " Не съм го къпала детето съвсем 4 месеца - не смеех, тъй като отново ви споделям - малко месце. Самата майка е в потрес от раждането с интервенция и крещя няма да мога да се оправя ".
Грижите за Божийдар поел татко му. А с майката почнали да работят експерти от Фондация " За нашите деца ".

Петя Узунова - Център за социална поддръжка " Св. София ": " Ние и подсказвахме разнообразни неща от всекидневието какво може да прави с детето, с цел да го одобри каквото е. И да може да се грижи за него по допустимо най-хубавия метод ".
Семейството получило и материална поддръжка. Работата с Нина продължава повече от една година.
Петя Узунова - Център за социална поддръжка " Св. София ": Най-трудното е да намериш верните думи към майката, да облечеш нещата и да ги представиш по задоволително понятен метод.
След намесата на експертите Нина се усеща по-сигурна

Нина Цветкова - майка на Божийдар: " Справих се с депресията, което ме скова. Тази фондация да оказват помощ на всички майки, като на мен, няма да се оставят деца.
През предходната година експертите от Фондацията са предотвратили изоставането на към 300 деца.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР