Фернандо Алонсо казва, че почти не си струва да отиде“

...
Фернандо Алонсо казва, че почти не си струва да отиде“
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо заплашва да пропусне следващото състезание във Формула 1 поради гнева си от решението за GP на Китай

Фернандо Алонсо споделя, че „ съвсем не си коства да отиде “ на Гран При на Маями идващия уикенд, откакто водачът на Астън Мартин получи двойно наказване в Китай.

42-годишният Алонсо остава решен както постоянно да реализира триумф във Формула 1, тъй че беше оставен гневен, когато беше заставен да се отдръпна от съботното съревнование спринт. Три обиколки преди края испанецът беше на път да вземе P3 зад бъдещия победител Макс Верстапен и подгласника Люис Хамилтън.

Но до момента в който се бореше с Карлос Сайнц от Ferrari, двамата направиха контакт, който разреши на Red Bull Серхио Перес да пробие и след това да заеме последното място на подиума. Сайнц приключи пети, само че това беше доста повече за Алонсо, който беше заставен да влезе в бокса.

Нещата потеглиха от зле към по-лошо, когато стюардите в Шанхай взеха решение, че Алонсо е виновен за напълно испанския конфликт, цитирайки „ насоките за стандартите за шофиране “, вместо да навлиза в детайлности. Следователно иконата на Формула 1 получи н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР