FERN Дъщерята на Бритън издаде строго предупреждение на майка си

...
FERN Дъщерята на Бритън издаде строго предупреждение на майка си
Коментари Харесай

Дъщерята на звездата от Биг Брадър на знаменитости изпрати предупреждение на известна майка за Луис Уолш, след като двойката се сби за задача със змия

FERN Дъщерята на Бритън издаде строго предизвестие на майка си след конфликта й с Луис Уолш в къщата на Биг Брадър на звездите.

Уини Викъри, на 22 години, сподели на публиката Late & Live, че не желае майка й да поддържа връзка с Луис поради неговото двулико държание и нагла рецензия към другите.

Тя сподели: „ Аз мисля, че майка ми би трябвало да заобикаля Луис, единствено тъй като наподобява, че той постоянно е доста благ към лицата на хората и най-после споделя неща зад тила им. Не желая майка ми да бъде засегната от това. “

Предупреждението дойде, откакто Луис стартира да се изрича против Фърн, която се опита да го изгони по време на загадка задача, която в последна сметка се провали.

По-рано тази седмица някогашният водещ на „ Тази заран “, 66, трябваше да сложи змия на леглото на съквартиранта че желае да напусне.

Тя обаче нямаше визия, че дейностите й в действителност означаваха, че който и да избере, ще получи имунитет и пропуск напряко до финала.

Тя избра Луи, като отсрочката му д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР