Фермерът Петър и любимата му Галена, двама от най-позитивните участници

...
Фермерът Петър и любимата му Галена, двама от най-позитивните участници
Коментари Харесай

Любимците Галена и Петър ще се борят за спасение в „Един за друг“

Фермерът Петър и обичаната му Галена, двама от най-позитивните участници в “Един за различен ”, ще се борят за своето оцеляване в пряк конфликт с футболиста Ивайло и неговата половинка Ивана и младите адвокати Елизабет и Йордан, които одобриха функциите на “призраци ” във Вилата на Любовта през последните две седмици. Междувременно програмистът Тихомир и магазинерът Румен влязоха в разпалено словесно спречкване, поради обвиняване в тенденциозен бойкот и мръсна игра.

Соловото предизвикателство пред дамите ги води до ръба на пропастта, давайки им опция да изпитат своята воля, мощ и стратегическо мислене в рискова игра на криеница във формата на спортно катерене. Всяка от тях трябваше да излезе в директен дуел против своя съперничка в надпреварата и да събере седемте ключа на любовта, минавайки “скално ” трасе, осеяно с трудности клопки и мокри изненади.
 NOVA
Победители в стръмната задача излязоха темпераментната Йоана, душата на компанията Михаела, мистериозната Дарина и дамата с доста лица - Петя. Загубата на постоянно усмихната Галена пък означаваше, че тя и обичаният ѝ Петър ще попаднат е в дъното на класирането и ще би трябвало да излязат в директно състезание за оцеляване с “духовете ” в любовното имение - Ивана, Ивайло, Йордан и Елизабет.

Отпадналата двойка довечера ще гостува в формалния подкаст на предаването - “Един без различен ” с водещ Денислава Велкова. Той ще бъде разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube незабавно откакто “Един за различен ” по NOVA завърши. 

Епизодът на най-романтичното любовно риалити довечера ще донесе със себе си още драма, обрати и непредвидени изненади. Не пропускайте “Един за различен ” от 20:00 ч. единствено по NOVA.
Всичко за „ Един за различен “ може да следите в формалните профили на предаването във ,  и , както и на  на предаването.  
Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР