Фермерът от село Поликраище Румен Тодоранов най-вероятно сам е сложил

...
Фермерът от село Поликраище Румен Тодоранов най-вероятно сам е сложил
Коментари Харесай

Жестока версия за смъртта на търновския крупен бизнесмен!

Фермерът от село Поликраище Румен Тодоранов най-вероятно самичък е поставил завършек на живота си, като се е прострелял с ловна пушка.

Основната версия на проверяващите е самоубийство, написа .

Мъжът, който беше един от най-крупните земеделци и арендатори в района, евентуално се е самоубил заради финансови усложнения. Пред никого от познатите и приятелите си той не е споделял да има каквито и да е било проблеми.

В профила си в обществената мрежа фейсбук през последните дни обаче, мъжът разгласява неща, от които се вижда огорчението му от държавната политика в региона на селското стопанство.

Последните негови изявления в Мрежата са озаглавени: „ Не всичко в земеделието е пари”, „ Ние си оставаме водачи да приказваме единствено за пари”, саркастично стихотворение, отдадено на компликациите към приемането на европейските дотации.

А в пост от 10 октомври фермерът написа: „ Начина на ръководство на селското стопанство и свързаната с нея хранителна промишленост са довели до цялостна неефективност на европейското подкрепяне, вследствие на което страната ни не сътвори стопански ефикасна среда за междинния и дребния бизнес и безусловно смаза опцията за конкурентноспособността на родното произвеждане.”

Хората от село Поликраище са потресени от новината за гибелта на Румен Тодоранов. Те единомислещо го дефинират като добър човек, който помагал на нуждаещите се в селото с финансови средства.

Освен това бил непрекъснат спонсор на локални културни и спортни прояви и мероприятия. За уважението към Тодоранов приказва и фактът, че той е определен за ръководител на Регионалния фермерски съюз в Павликени. Той и фамилията му стартират да се занимават с фермерство преди към 20 години и през днешния ден стопанисва към 11 500 дка. в общините Велико Търново и Горна Оряховица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР