Фермерът Мулайам Сингх от област Пана в индийския щат Мадхя

...
Фермерът Мулайам Сингх от област Пана в индийския щат Мадхя
Коментари Харесай

Индийски фермер изкопа 13-каратов диамант и стана милионер за една нощ

Фермерът Мулайам Сингх от област Пана в индийския щат Мадхя Прадеш не можел да повярва на шанса си, когато в понеделник при разкопаване на полето изкопал 13-каратов елмаз на стойност над 5 млн. индийски рупии (66 375 долара).

Партньорите на Сингх са изкопали и 6 други дребни необработени диаманта, като са подали скъпоценните камъни в държавен отдел за рандеман на диаманти.

Правителството на щата ще продаде диамантите на търг и след приспадане на възнаграждението и налозите парите ще бъдат разпределени сред фермерите.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Хиляди запалянковци дойдоха през последните дни в Квахлати...

Районът Пана в индийския щат Мадхя Прадеш е прочут със своите диамантени мини и ресурси. Богатият източник се дължи на вулканичните изригвания, случили се преди епохи в този район.

Инспекторът по диамантите Анупам Сингх от отдела за рандеман на диаманти в окръг Пана заяви пред " Индия през днешния ден ", че пазарната цена на необработените диаманти се прави оценка на към 5 милиона INR (66 375 щатски долара), само че действителната цена ще бъде избрана на търга в сходство с държавните насоки.

Развълнуван и благополучен от неочакваното си замогване, Сингх възнамерява да похарчи парите за образованието на децата си.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР