Фермата“ се сдоби със своя легенда. Футболистът Коко от Канатица“

...
Фермата“ се сдоби със своя легенда. Футболистът Коко от Канатица“
Коментари Харесай

Вижте кой е селският Юсейн Болт във Фермата“

„ Фермата “ се снабди със своя легенда. Футболистът Коко от „ Канатица “ скри шапката на всички участници в игра на криеница по трасе с трудности и потвърди, че е безусловно неосезаем. След края на борбата съотборниците му го нарекоха „ свръхчовек “, а съперниците му от „ Елбетца “ го признаха за селския Юсейн Болт, видя Lupa.bg.

Коко и съотборниците му влязоха в маратонското надпреварване, задачата на което беше тотално да изтощиш съперника, а най-после, с последни сили, да дадеш газ. Докато футболистът тичаше с лекост и „ ловеше “ играчи по трасето, останалите участници отпадаха един по един, останали без мирис. Дори земеделецът Георги, който е чудесно квалифициран физически, не можа да издържи на темпото на Коко. „ За един професионален футболист  тези натоварвания са всекидневни и доста неприятни. Заради тях се отхвърлих от футбола “, призна след борбата спортистът, който е играл както за Локо и Славия, по този начин и за немски тимове.

Впечатляващата му експедитивност донесе победа на „ Канатица “ и тимът се върна в съвършените условия на „ парадайса “ тъкмо преди отборния елиминационен двубой в понеделник. „ Адът “ пък посрещна падналите представители на „ Елбетица “ със зловонна миризма, нищожна храна и липса на сапун.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР