„Фермата” е интригантско шоу, което не ме вълнува. Ако някои

...
„Фермата” е интригантско шоу, което не ме вълнува. Ако някои
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: „Фермата” е интригантско предаване

„ Фермата” е интригантско шоу, което не ме вълнува. Ако някои желае да гледа по какъв начин израства една звезда, ще следи „ Х Фактор”. Ако желае жълтини-тогава за него е „ Фермата”.

Така изрично продуцентът на музикалното риалити Магърдич Халваджиян разяснява конфликта в неделя вечер на две рейтингови предавания-„ Х Фактор” по Нова телевизия и „ Фермата” по Би Ти Ви. За първи път музикалното шоу ще се излъчва в неделя, а не както досега-във вторник и четвъртък. Предаването ще има единствено един епизод седмично, само че той ще бъде доста по-ударен и забавен, изясни още продуцентът, който категорично посочи, че в никакъв случай не е харесвал и „ Гласът на България”.


Той бе безапелационен, че не е канил в България изпълнителят на „ Деспасито” Луи Фонси, както оповестиха жълти вестници. „ Можете да напишете, че съм поканил и „ Бийтълс” в цялостния му състав”, избухна Халваджиян, който другояче обича да споделя, че единствено се смее на измислените трудове в клюкарските издания. Саня Армутлиева, която също участва на конференцията за началото на „ Х Фактор” посочи, че тя съставлява Фонси в България, само че от жълтите издания научила за негова идна аудиенция.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР