Феновете в трескаво очакване на Бързи и яростни 9 Съвсем

Феновете в трескаво очакване на Бързи и яростни 9 Съвсем ...

Феновете в трескаво очакване на "Бързи и яростни 9".

Феновете в трескаво очакване на "Бързи и яростни 9" Съвсем скоро почитателите на поредицата ще имат възможност да видят първи трейлър от новата част на "Бързи и яростни 9" 30 януари 2020, 15:52
коро ви разказахме, че Вин Дизел е не само в отлична форма, но и се готви за премиера.

Филмовата звезда определено ще има заета 2020 г.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ГЕРОИТЕ ОТ "БЪРЗИ И ЯРОСТИ 9"

На 22 май тази година предстои премиерата на култовата лента "Бързи и яростни 9", а съвсем скоро (на 31 януари) почитателите на поредицата ще имат възможност да видят първи трейлър. 

Феновете на високите скорости може да очакват това да е един от най-грандиозните дебюти на трейлъри.

Той ще бъде показан на специално организиран за целта концерт, в който ще участват едни от най-големите музикални звезди в съвременната музика. Със сигурност на събитието ще присъстват и едни от големите звезди в лентата - Вин Дизел и Джон Сина.

Филмът е безспорно един от най-очакваните за годината според IMDb.

Още в края на 2019 г. разбрахме кои са топ заглавията, които почитателите на киното искат да гледат през 2020 г. Без да сме изненадани 

„Бързи и яростни 9” попадна в класацията на престижния сайт.

През 2019 г. феновете на култовата поредица „Бързи и яростни” имаха възможността да успокоят носталгията си с лентата „Хобс и Шоу”, в която участие взеха Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.През 2020 г., седем години след смъртта на едно от лицата на поредицата – Пол Уокър, предстои голямо завръщане… и голяма изненада за всички фенове на бързите скорости, екшъна и любовта. 

В галерията горе вижте официалните постери на героите са любезно предоставени първо на Vesti.bg от "Форум Филм България".
Голямото завръщане на "Бързи и яростни 9" бързи и яростни Вин Дизел Вин Дизел Вин Дизел

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ СЕ Бързи и яростни филм трейлър

Източник: vesti.bg