Феновете трескаво чакат издаването на оригиналната Spider-Man игра за PlayStation

...
Феновете трескаво чакат издаването на оригиналната Spider-Man игра за PlayStation
Коментари Харесай

Разкрита е нова информация около първото DLC на Spider-Man

Феновете трескаво чакат издаването на истинската Spider-Man игра за PlayStation 4. Но това, наподобява, не стопира студио Insomniac Games да продължи да споделя елементи към нейното бъдеще. Днес Джеймс Стивънсън от студиото разгласи дата на издаване и детайлности за първото DLC за играта Spider-Man – The City That Never Sleeps .

Допълнението ще се популяризира като три обособени елементи, първата от която се споделя Spider-Man: The Heist . Тя излиза месец-два след издаването на истинската игра – 23-ти октомври. В него геймърите ще научат повече за Фелиша Харди (или Черната котка). Очакват ви нови врагове и три спомагателни костюма за Човека-паяк.

Дебютът на другите две елементи също няма да ви оставят доста време да си отдъхнете. Продължението Turf Wars излиза през ноември тази година, а развръзката Silver Lining по празниците. Няма подробна информация към тях. Стивънсън единствено загатна, че във всяка ще има нови задачи, провокации и костюми за отключване.

Целият комплект на DLC-то The City That Never Sleeps ще коства $24,99, като обособените елементи ще са на цена по $9,99. Разбира се, в случай че не желаете да пропускате нищо от каталога, против $79,99 може да си поръчате Digital Deluxe изданието, гарантиращо ви идващите добавки. Междувременно Spider-Man излиза извънредно за PlayStation 4 след седмица, на седми септември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР