Феновете на ЦСКА от Сектор Г написаха обръщение към червена

...
Феновете на ЦСКА от Сектор Г написаха обръщение към червена
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА: Очакваме свинщини в името на подуенската справедливост и просперитет!

Феновете на ЦСКА от Сектор " Г " написаха послание към " алена " България преди мача с Левски. Те използваха за естрада страницата си във " Facebook " " Трибуна Сектор Г ".

Ето какво написа там (без редакторска намеса):

" Приятели, тънката алена линия към този момент е ясно обрисувана. След през вчерашния ден стана кристално ясно - от едната страна сме ние, Ицо, Димитър Бербатов, Мартин Петров и цялата нормалност в българския футбол. От другата - подуенската кал, Перуката, Киро Гела, неизтрезня... по този начин де, неостаряващият Христо Крушарски и цялата останала гнусна шлака дружно с нейните прислужници, послушковци и подизпълнители.

Ако към момента изпитвате някакви съмнения какво да вършиме в неделя следобяд, то е време да извършите незабавен разбор на вътрешното си положение, представяйки си наглата подуенска сган, живееща години наред с парите на данъкоплатеца и спуснати от страната една върволяк " спонсори ". Помислете единствено за този бизнес феномен и неоспорим финансов казус в международен мащаб - един след различен и през глава привидно естествени и работещи компании да наливат пари в на процедура банкрутирало сдружение. Помислете и за отношението към нас през последните години. Помислете си хубаво.

Срещу " най-успешния " хасковски треньор и неговия лагер от мастурбиращи недоразумения нашата войска ще бъде поведена от един човек, който в последните си срещи с тях им докара мощни психически разстройства, прераснали в напредващ Стокхолмски синдром. Както нееднократно сме казвали - " на Стойчо ще стоите единствено на к**а, където постоянно ви е слагал. " Било е и ще бъде още веднъж.

Очакваме и уместно показване от съдиите в неделя. Видяхме към този момент за последните два мача на синьото отборче, че инструкциите са усвоени вярно и без значение от ВАР, глина, кирпич или какъвто и да е различен строителен материал, дузпа против тях ще се отсъжда единствено при преднамерено ликвидиране на терена. Още повече откакто нощес и клубът ни съобщи ясно, че стои зад смяната, сме подготвени за идните свинщини в името на подуенската правдивост и разцвет.

Единственият метод да отвърнем на всичко това е да демонстрираме още веднъж нашата мощ. Тази мощ, която се демонстрира единствено когато сме дружно, доста и в името на ЦСКА.

Не чакайте последния миг. Не отлагайте. Не се колебайте.

26.09.

ЦСКА ИЛИ УМРИ! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР