Тейлър Суифт прегръща дъщерята на Коби Брайънт Бианка по време на концерта на Eras Tour

...
Феновете на Тейлър Суифт се стекоха на стадион SoFi в
Коментари Харесай

Феновете на Тейлър Суифт се стекоха на стадион SoFi в Лос Анджелис тази седмица — а за семейството на Коби Брайънт това беше изключително специален повод. Ванеса Брайънт, вдовицата на легендата на НБА, заведе дъщерите им на концерта и почете покойния си съпруг и дъщеря Джиджи, които загинаха при катастрофа с хеликоптер през 2020 г.

Ванеса облече персонализирано дънково яке с изображение на нейния съпруг и Суифт заедно на сцената. Изображението е направено през 2015 г., когато Брайънт подари на Суифт банер за поставяне на рекорд за най-разпродадени концерти в Staples Center. Брайънт беше много запознат със Staples Center, сега Cyrpto.com Arena, тъй като играеше всичките си домашни мачове на корта, докато играеше за Лос Анджелис Лейкърс.

Сакото на Ванеса също имаше емблема с бродирана Текст на Swift: „Кажи, че ще ме помниш“ от песента „Wildest Dreams“.

Тя също така почете членовете на семейството си, като носеше мънистени гривни с техните имена. Феновете на Суифт често носят домашно изработени гривни на нейните концерти и ги разменят с други посетители на концерти.

публикува изображение на прегръдката и други кадри от концерта в Instagram, като написа: „Обичаме те @taylorswift.“

Изглежда, че момичетата Браянт са дългогодишни фенове на Суифт. Ванеса също публикува видеоклип на Наталия, която пее песен на Тейлър Суифт с Джиджи, която почина на 13 години. 

Коби и Джиджи пътуваха за баскетболен мач с хеликоптер със седем други, когато той се разби в хълмовете на Калабасас , Калифорния на 26 януари 2020 г. Всички на борда бяха убити.

След катастрофата в Staples Center се проведе мемориал в чест на баскетболната звезда и загиналите. По време на емоционална реч Ванеса си спомни Джиджи като „удивително сладка и нежна душа“, а Коби като „романтичен“.

„Скъпа, ти се грижи за нашата Джиджи“, каза тя, за да затвори речта си.< /p>

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР