Феновете на Съндърланд оплакаха действията на своя борд, предупреждавайки, че

...
Феновете на Съндърланд оплакаха действията на своя борд, предупреждавайки, че
Коментари Харесай

Феновете на Съндърланд са изправени пред „50 години подигравки“, докато ликуващият Нюкасъл се радва на „идиотски“ банери

Феновете на Съндърланд оплакаха дейностите на своя ръб, предупреждавайки, че ще бъдат изправени пред насмешки през идващите десетилетия.

Черните котки разрешиха на Нюкасъл да превземе част от тяхното гостолюбие и цялата Северна естрада. Те също по този начин разрешиха на свраките да преукрасят, инсталирайки черно-бели знаци и лога на стадиона на светлината.

Един знак имаше зачеркнат поздравът на Mackem „ Ha’way “ и сменен с версията на Geordie „ Howay “. Друг зад бара се подигра с химна на Съндърланд „ Дръжте аленото знаме високо “, вместо това беше изменен на: „ Дръжте черното и бялото летящо високо “.

Зад решетките имаше и надписи „ Развесели се “ в символ на респект към песента на Toon: „ Развесели Питър Рийд, о, какво може да значи това за един печален Макем, ку***** и за S*** футболен тим “. Решението да се даде позволение на Нюкасъл да направи това беше посрещнато с смут от почитателите на Съндърланд.

Бившата звезда на Съндърланд Марко Габиадини сподели пред B...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР