Феновете на риалити сензацията Клои Кардашиян скочиха срещу гаджето ѝ

...
Феновете на риалити сензацията Клои Кардашиян скочиха срещу гаджето ѝ
Коментари Харесай

Фенове бранят Клои Кардашиян от гаджето

Феновете на риалити сензацията Клои Кардашиян скочиха против гаджето ѝ – баскетболистът Тристан Томпсън, който ѝ изневери дни преди да се роди дъщеричката им.

Седмици след абсурда 34-годишната хубавица призна, че е дала прошка забежките на спортиста, което разгневи армията ѝ от фенове.

„ Обичам и обожовам, Клои, само че съм доста разочарована, че остана с Тристан, което е загуба на време. Призовава дамите да ценят цената си и да наблюдават пътя си, само че когато пристигна моментът да си тръгне, се оказа, че е лицемерка “, разяснява момиче в Туитър. Кардашиян побърза да отговори:

„ Не е тъкмо по този начин, тъй като не знаеш какво се случва в нашия дом или какъв брой е мъчно да изградим всичко отначало. Гордея се с моята мощ. Ценя мнението ти и се надявам да държиш на него поради всеки, който попада в сходна обстановка “.

Междувременно звездата от Keeping Up With The Kardashians се появи с пръстен с голям елмаз, повдигайки въпроса дали Тристан не се е престрашил да зададе съдбоносния въпрос. Запознати споделят, че може би бижуто е просто подарък за рождения ден на чаровната русокоска, която навърши 34 преди дни.

Припомняме, че Клои роди дребната Тру през апприл, а Томпсън участва на раждането. Преди това се спекулираше, че той не е бил позволен до родилното, откакто го хванаха в невярност. Това стана ясно от папарашки фотоси и видео, на които 27-годишният състезател целува друга жена, напомня Монитор. Според в. Daily Mail, двамата са си наели хотелска стая и са останали там до сутринта, а това надалеч не е първата му стъпка в страни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР