Феновете на пост-апокалиптичните хорър преживявания изживяват добро време, 4A Games

...
Феновете на пост-апокалиптичните хорър преживявания изживяват добро време, 4A Games
Коментари Харесай

Анонс на FrostFall, пореден интересен пост-апокалиптичен хорър

Феновете на пост-апокалиптичните хорър прекарвания изживяват положително време, 4A Games продължиха да демонстрират какво могат с Metro Exodus, мнозина чакат с неспокойствие идващия STALKER, на хоризонта се задава забавен план като Chernobilite, а в това време неотдавна се състоя и анонса на ново заглавие в жанра – FrostFall на DRAGO Entertainment, полско студио, основано в Краков.

Играта е сюжетен пост-апокалиптичен хорър, чието деяние се развива в съветската пустота след края на нуклеарен призрачен сън, оставил гибел и опустошение на всички места. Играта се отличава с динамична среда и климатична система, денонощен цикъл, който въздейства на целия игрови свят. Авторите на FrostFall акцентират неповторимо развиване и напредък на героя и опцията му да се трансформира в някое от чудовищата, с които води битка. Освен това те оферират и типичен сървайвъл детайл с потребността на героя от вода, храна, отмора, заплахата от радиация, изтощение, заболявания и хипертермия. Самият воин търпи развиване съгласно дейностите и достиженията, които прави, а всичко това бива допълнено от стройна крафтинг система, опцията да лови и строи, готви и си устройва бивак.



„ Събуждайки се години, откакто ви е подредено да стартирате стартирането на нуклеарна ракета, само че оставено обръщение от мъртвия ви другар до вас ви води до мисълта, че нещо се е объркало доста. Вие би трябвало да сте мъртъв, само че ето ви тук жив. Объркан, само че жив. Докато си проправяте път отвън силоза, вие получавате радиосигнал. Изглежда, че има хора, които са оживели нуклеарния апокалипсис. И един от тях се свързва с вас. Той желае да ви води към това, което наподобява е последната оживяла човешка общественост тук “, гласи анонса на играта.

FrostFall излиза в Steam за PC тази година и може да научите повече за играта от страницата ѝ в цифровия магазин.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР