Феновете на модата се надпреварват към H&M, за да си

...
Феновете на модата се надпреварват към H&M, за да си
Коментари Харесай

Сандалите на H&M от £25, които са „много удобни“, изглеждат подобни на Hermes` от Chypres от £730

Феновете на модата се надпреварват към H&M, с цел да си купят чифт сандали, за които купувачите споделят, че са „ доста въодушевени от дизайнер марка “ и наподобяват доста по-скъпи от тяхната цена от £24,99. Черните сандали са супер изискан и разполагат с две необятни каишки, сходни на чифт, който забелязахме на уеб страницата на Hermes, само че те са със £705 по-скъпи.

Сега, това не е първият почитателите на H&M са забелязали приликата сред чифт сандали от този магазин на висок клас и Hermes. Миналото лято, както беше обявено от нашите другари в Liverpool Echo, тези пързалки на H&M бяха съпоставени със сандали Ankara на Hermes за £550, само че считаме, че най-новият спад на H&M е още по-близо и наподобява удивително като Chypre дуото на Hermes.

Снабдени с две необятни презрамки, тъкмо като чифта Hermes, тези плъзгачи на H&M имат черно покритие с тип на кожа и имат една права каишка с тока, с цел да закрепи плъзгача на място, и още една стилна каишка, която е изрязана -outs, които му придават това диза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР