Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни снимки,

...
Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни снимки,
Коментари Харесай

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да вършат двойни фотоси, откакто актрисата разгласява огледално селфи в своя Инстаграм профил в сряда.

37-годишната звезда от Трансформърс изглеждаше надалеч от нормалния си блестящ, единствено с най-малък пласт, грим на лицето си – обърквайки почитателите, които упорстваха, че не я разпознават.

На фотографията изглеждаше, че Меган раздрусва единствено малко серпантина, руж и емайл за устни, до момента в който театралничи в огледалото с изящния си стомах.

Тя носеше черен състезателен сутиен, долнище на пижама, до момента в който дългата й синя коса се спускаше надолу по гърдите й.

Феновете споделиха, че Меган наподобява на Ким Кардашиян и даже на Челси Блекуел, звездата от „ Любовта е сляпа “, която сподели, че е сравнявана с Фокс.

„ Изглеждаш като Челси от Любовта е сляпа. Не знам за какво си копирала нейния жанр “, написа един почитател.

„ Това ти ли си Ким Кардашиян?! “ консуматор на Инстаграм означи, до момента в който различен разгласява: „ Мислех, че това е Ким Кардашиян. “

„ Това не е Меган Фокс “, настоя един, добавяйки плачещо емоджи.

„ Защо тя наподобява толкоз друга? “ – попита различен.

Друг почитател твърди, че не са разпознали Фокс на фотографията и са били принудени да погледнат нейното потребителско име, с цел да създадат връзката.

„ Трябваше да потърся името, преди да не знаех кой е това “, написа последователка с две емотикони с череп.

Публикацията беше реклама за продуктите за коса на Wella Professionals и беше озаглавена „ поддържане на косата ми (и 66 см екстеншъни) след Coachella “.

Меган разтърсваше синята си коса, до момента в който присъстваше на разнообразни празненства на фестивала Coachella през уикенда.

Докато участва на събитието Celsius Cosmic Desert в петък, Меган разкри вдъхновението за новия си цвят на косата на звездното празненство.

„ Всъщност имам синьо сега “, сподели тя пред People. " Добавихме разширенията, с цел да придадем повече сила на Coachella. Мисля, че го избелих и го унищожих. Така че бих могла да прегледам всички цветове, преди да стана отново брюнетка. "

Тя добави за външния си тип: „ Мисля, че е значимо просто да бъдете себе си и да не променяте целия си жанр единствено за един фестивал. “

Излетът идва, откакто беше разкрито, че Меган и Machine Gun Kelly сега живеят разграничени, до момента в който вземат решение проблемите си във връзката.

Актрисата е отседнала в квартирата си в Малибу, до момента в който 33-годишният музикант се спотайва в общия им дом в Енсино, след новината за анулацията на годежа им.

Докладът идва, откакто Меган отхвърли да обясни настоящото положение на връзката им по време на присъединяване в подкаста Call Her Daddy на Алекс Купър - само че тя удостовери, че тя и MGK в някакъв миг са прекратили годежа си.

Фокс за първи път стартира да излиза с рокаджията през 2020 година, преди да се сгоди през 2022 година Но година по-късно те провокираха спекулации за разлъка, преди да се помирят.

" Чувствам, че всеки има такова мнение за връзката ви с момчетата. Ти се сгоди, по-късно мисля, че беше прекъснато, по-късно не знаем какво става с теб. Как би описала връзките си с MGK? " — попита Алекс Купър.

Меган отговори: " Мисля, че това, което научих от това, че съм в тази връзка, е, че тя не е за публично прилагане, тъй че мисля, че все още нямам коментар като да вземем за пример положението на връзката. "

" Това, което мога да кажа, е това, което назовавам моята душа близнак и постоянно ще има връзка с него, без значение от всичко. Не мога да кажа сигурно какъв ще е потенциалът, само че постоянно ще бъда обвързвана по някакъв метод с него. "

" Освен това не искам да изяснявам. Но всички тези неща, които казахте, са точни неща, които са се случили и виждам, че са объркващи или забавни за хората и те си споделят: „ Какво става? “.

Последният й коментар удостовери спекулациите, че е прекратила годежа си с Кели.

Източник: DailyMail

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР