Феновете на Лудогорец поискаха от Дисциплинарната комисия към Българския футболен

...
Феновете на Лудогорец поискаха от Дисциплинарната комисия към Българския футболен
Коментари Харесай

Феновете на Лудогорец сезираха БФС заради жест на Бодуров

Феновете на Лудогорец желаеха от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказване за бранителя на ЦСКА Николай Бодуров. Причина за настояването е жест, който e отправил футболистът на "червените " към Върджил Мисиджан по време на срещата от 28-ия кръг на Първа лига, приключил при резултат 3:2 за "орлите ".

Дисципът наказа Фернандо Каранга

Въпросният жест прилича този на Фернандо Каранга с "рязането на глави ", поради който нападателят на "армейците " бе осъден с един мач отвън терените и общо 6000 лв. парична санкция.

Публикуваме декларацията на почитателите без редакторска интервенция:

"До Дисциплинарната комисия към БФС в състав:

1. Юрий Кучев - Председател

2. Георги Камишев - Зам. Председател

3. Минко Брайков

4. Валери Апостолов

5. Никола Попмиланов

6. Ромил Златанов

7. Георги Георгиев

Ние, почитателите на ПФК Лудогорец, постоянно сме уважавали законите, нормите и нормите. Затова и считаме за належащо и отговорно да ви сезираме за непристойното държание, което е в разрес с разоредбите на БФС и комисията по "Етика и Феарплей ". По конкретно- член 8 изр. 15 "- потребление на дръзновен, афектиран или унизителен език или жест " на футболиста на ПФК "ЦСКА- София " Николай Бодуров. Видно от приложените видео материали се вижда по какъв начин той насочва закани и обиди към футболиста на ПФК "Лудогорец " Върджил Мисиджан. Като с изключение на вербалните закани, той насочва такива и посредством жест станал известен от различен футболист на ПФК "ЦСКА- София ". Силно се надяваме, че този сигнал ще бъде прегледан и ще бъде взето решение, кореспондиращо на зародилото събитие. Приложено изпращаме два видео материала

Предварително благодарим за вниманието Ви! ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР