Феновете на Love Island не се продават във формата All

...
Феновете на Love Island не се продават във формата All
Коментари Харесай

Феновете на Love Island All Stars казват „моля, спри“, докато молят шефовете на ITV да сменят формата на шоуто

Феновете на Love Island не се продават във формата All Stars – и мнозина споделят, че им припомня прекалено много за друга риалити телевизия шоу.

Зрителите наводниха Twitter, с цел да кажат, че новият сериал бързо се трансформира в Бивш на плажа и мнозина споделят, че нещата са прекомерно сходни. Спин-офът включва звезди от последното десетилетие и, несъмнено, доста от тях са се срещали преди. Някои почитатели споделят, че са гледали това шоу и преди - програмата на MTV, където ловците на обич се изправят лице в лице с някогашните си пламъци.

В понеделник вечерта някогашните Калъм Джоунс, на 27, и Моли, на 30, влязоха във вилата - като никой от тях наподобява нямаше визия, че ще вземат участие в шоуто. Преди дни Джейк Корниш напусна, откакто беше привързан със остарялата си обич Либърти Пуул. Джошуа Ричи, новата бомба, също шокира Джорджия Харисън след идването си.

Но за някои почитатели всичко това е прекомерно познато. Един туитна: „ Този ​​сезон на #Loveisland е главно Бивш на плажа, никой не може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР