Феновете на Ливърпул чакаха 30 години, за да видят отново

...
Феновете на Ливърпул чакаха 30 години, за да видят отново
Коментари Харесай

"Ливърпул" преговаря за шампионски парад през септември

Феновете на " Ливърпул " чакаха 30 години, с цел да видят още веднъж обичания си отбор в ролята на футболен първенец на британската Висша лига, само че с цел да могат да приветстват Юрген Клоп и играчите с церемониал, би трябвало да са още по-търпеливи.

Оптимистичните прогнози са, че такова събитие ще се състои през септември. Поне за това се водят договаряния сред клуба и държавното управление на Англия.
Празненството, чакано 30 години! (ВИДЕО) Фенове на "Ливърпул " се събраха пред "Анфийлд ", с цел да отбележат триумфа на своите любимци
Естествено, и двете страни ще наблюдават развиването на епидемията от ковид, поради която футболното състезание беше прекратено за 3 месеца. Ако броят на инфектираните в страна (в момента записаните с COVID-19 във Англия са над 310 000) не се повиши доста, то парадът ще бъде позволен.

Такова събитие би се провело при много строги ограничения. Властите изискват достъпът да бъде стеснен и до парада да бъдат позволени 20% от упования брой почитатели. За съпоставяне, след спечелването на Шампионската лига през 2019 година мърсисайдци минаха с открит рейс по улиците на града и привлякоха над 750 000 почитатели.

Снимка: Reuters

Въпреки, че футболът в страна беше възобновен на 17 юни, аудитория по трибуните към момента не се позволява. Това е петата крачка от проекта на държавното управление, като от идната седмица стартира четвърти стадий - отварянето на страната за интернационален спорт. Това значи, че участниците в евротурнирите " Манчестър Сити ", " Челси ", " Манчестър Юнайтед " и " Уулвърхемптън " могат да одобряват своите противници и да гостуват в избрани страни без карантина.
" Ливърпул " порица почитателите за разюзданите празненства (ВИДЕО) Полицията дефинира дейностите им за неприемливи
Феновете на " Ливърпул " към този момент проведоха спонтанни празненства още сега, в който схванаха, че любимците им са първенци (когато " Челси " победи главния им съперник " Манчестър Сити " ). Хиляди се събраха в центъра на Ливърпул, с цел да се поздравят за трофея. От клуба и локалната полиция дефинираха държанието им за " недопустимо ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР