Феновете на Emmerdale забелязаха улика, че Том Кинг ще бъде

...
Феновете на Emmerdale забелязаха улика, че Том Кинг ще бъде
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale забелязаха „унищожаването“ на Том Кинг, докато той напада Вини Дингъл в шокиращо шоу на насилие

Феновете на Emmerdale видяха улика, че Том Кинг ще бъде хванат, откакто атакува Вини Дингъл довечера.

Том наложително управлява, манипулира и насилва брачната половинка си Бел Дингъл, откогато се ожениха по-рано тази година, като той полагаше крайни старания, с цел да я управлява. Той е конфигурирал камера за кученца в къщата, само че я употребява, с цел да шпионира Бел, като в същото време е сложил тракер на телефона й, с цел да може да вижда къде е тя когато и да е.

Както той отпътува от Емердейл за ветеринарен курс, той държеше под око Бел благодарение на камерата, само че остана гневен, когато тя го изключи по молба на Вини и се втурна към дома. Той се запъти към къщата, без да знае, че Бел е излязла да разноски кучетата с Вини.

Когато Вини, която се съгласи да поправи телефона й, го включи още веднъж на сметището, Том съумя да вдигне местоположението и беше ужасена да разбере къде е „ тя “. Той се втурна натам и откри Вини самичък, удряйки го по главата – само че мъртъв ли е?

Феновете към този момент с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР