Феновете на EastEnders смятат, че са разбрали сюжетната линия за

...
Феновете на EastEnders смятат, че са разбрали сюжетната линия за
Коментари Харесай

Сюжетът за излизане на Роки Котън от BBC EastEnders е „запечатан“ след новата бомба The Six

Феновете на EastEnders считат, че са разбрали сюжетната линия за излизане на Роки Котън след нова бомба The Six в четвъртък вечер след убийството на Коледа.

В шокиращи подиуми на Коледа Киану Тейлър беше погубен от Линда Картър, когато се опита да удуши Шарън Уотс, откакто тя отхвърли да му разреши да види Алби. По-рано денем Шарън анулира сватбата, откакто научи, че Киану е взел участие в заговора за похищение на Алби.

В резултат на това Шарън разкри на Киану, че Алби не е негов наследник, преди Фил Мичъл чу истината - че той е биологичният татко на Алби. Това докара до огромна борба, когато Киану се насочи към Queen Vic и до момента в който удуши Шарън, Линда се намеси, с цел да я избави. Преди това Шестимата нокаутираха Nish Panesar, който се опита да нападна брачната половинка Suki, и те упрекнаха Keanu за сериозната контузия на главата на Nish, потвърждавайки, че той е избягал.

В епизода от вторник Шестимата взеха решение да погребат тялото, откакто го влачиха през площада в платнище, скривайки го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР