Феновете на EastEnders разтърсиха огромно завръщане на Ема Хардинг, след

...
Феновете на EastEnders разтърсиха огромно завръщане на Ема Хардинг, след
Коментари Харесай

Завръщането на BBC EastEnders „запечатано“ за Ема Хардинг в бебешка бомба, докато се разигра огромен сюжет

Феновете на EastEnders раздрусаха голямо завръщане на Ема Хардинг, откакто беше разкрита нейната връзка за една нощ с Фил Мичъл.

Фил най-после спи с Ема - майката на починалата Лола, изиграна от Патси Кенсит - предходната година и до момента в който Киану и Алфи бързо схванаха за случилото се, брачната половинка на Фил, Кат Слейтър, не беше по-мъдра по отношение на недискретността на брачна половинка си.

Всичко това обаче се промени нощес, когато Сам Мичъл разгласи на претъпканата Queen Vic, че Фил е спал с Ема, оставяйки Кат да се клати, защото тя въобще не знаеше за измяната.

Сега почитателите предвиждат, че Ема скоро ще се върне на площада, като феновете са уверени, че тя ще хвърли голяма бомба върху Фил след завръщането си. Един написа: „ Познавайки Фил, той евентуално е забременял и Ема “, до момента в който втори добави: „ Гледайте по какъв начин Ема се появява в този момент “. Трети показа: „ Чакай, тъй че в случай че Ема забременее с бебето на Фил, той към този момент има 5 деца? Бен, Луиз, Реймънд, Алби и бебето на Ема “, а четвърти добави: „ А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР