Феновете на EastEnders, Coronation Street, Emmerdale и Hollyoaks ще останат

...
Феновете на EastEnders, Coronation Street, Emmerdale и Hollyoaks ще останат
Коментари Харесай

Coronation Street, Emmerdale и Hollyoaks обединяват сили за нов звезден риалити сериал

Феновете на EastEnders, Coronation Street, Emmerdale и Hollyoaks ще останат възхитени, защото ITVBe започва нов риалити сериал, наименуван Drama Queens.

Новият сериал, който започва в сряда, 10 април от 21:00 ч. с осем епизода, ще даде на феновете действителен взор върху живота на някои от обичаните сапунени звезди на нацията, до момента в който те дават взор от вътрешната страна на техните живее надалеч от героите си.

Рита Симонс добавя състава, който включва още Ели Лийч, Ейми Уолш, Брук Винсънт, Джамелия, Джорджи Портър, Лора Нортън, Луси Фалън и Рокси Шахиди. Всяка сапунена звезда ще показва личните си персони надалеч от своите сапунени персони, битки в действителния живот и триумфи в сурово изображение на това какво в действителност е да си сапунена звезда.

Синопсис за новия сериал нервира: „ Зрителите могат да чакат взор от вътрешната страна към същинския, неописан живот на тези обичани сапунени звезди, преминавайки зад кулисите на събития на аления килим, церемонии по награждаване, празници, къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР