Феновете на Coronation Street смятат, че истинското сапунено бъдеще на

...
Феновете на Coronation Street смятат, че истинското сапунено бъдеще на
Коментари Харесай

Съдбата на истинската ITV сапунка на Трейси Барлоу от Coronation Street е „запечатана“, тъй като тя „се отказва“ след 47 години

Феновете на Coronation Street считат, че същинското сапунено бъдеще на Трейси Барлоу е разкрито след очевидното й овакантяване на сапунената телевизия ITV.

Във вторник вечерта Трейси беше забелязана да се сбогува с роднините си, в това число бащата Кен Барлоу и дъщерята Ейми Барлоу. След като остави питиета в The Rovers, тя го прегърна с най-близките си и най-близките си и напусна Cobbles, наподобява вечно.

На фона на това, че бъдещето й в сапун не беше разкрито, спойлерите дразнеха, че изходът е на картите след 47 години воин в Weatherfield. Кейт Форд пое ролята през 2002 година и макар че прекара известно време надалеч, тя скоро се върна и от този момент е там.

Сега в последния епизод тя напусна улицата, с цел да стартира нов живот с любовника Томи Орпингтън в Испания. Въпреки че феновете не бяха сигурни дали тя в действителност си потегля, Трейси се сбогува, преди да бъде изгонена от Уедърфийлд.

Не са оповестени спойлери за героя, тъй че не се знае дали и по кое време тя ще се върне в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР