Феновете на чалгаджийката Преслава явно са обречени да ядат тупаници

...
Феновете на чалгаджийката Преслава явно са обречени да ядат тупаници
Коментари Харесай

Павел на Преслава преби неин фен на концерта на "Пайнер"

Феновете на чалгаджийката Преслава очевидно са обречени да ядат тупаници до живот. Певицата сменя половинките си, само че сякаш ги избира със сходни нрави и в съответни обстановки постъпват идентично, заяви HotArena.

Първичният инстинкт на ревностния мъж не прости! Пореден почитател изяде следващ пердах от гадже на пайнерката и по всичко проличава, че тази наклонност няма да отшуми.

Свидетел на грозните подиуми, разиграли се на концерта по случай 16-годишнината на тв „ Планета “е останал засегнат и издава, че гаджето на Преси се „ изживява като неин прислужник, който й носеше багажа и не се отделяше от нея и за минута “. Независимо къде отивала изпълнителката – в гримьорната или да се разноски в близост, Павката търчал след нея като правдиво кученце.

„ Плевенският мачо очевидно се вживя и в ролята на мутра, тъй като атакува с ритници и юмруци нищо неподозиращия почитател Веселин, който по това време си правеше селфи с друга чалга звезда – Теди Александрова. И това се случи пред очите на безучастната Преслава “, разказва обстановката източникът.

„ Освен боят, фенът остана и без телефон, който беше изтръгнат от ръцете му. Веднага случката обиколи задкулисието, като най-изплашена беше Анелия. Явно Преслава има остаряла омраза с този почитател, само че не й прави чест да употребява такива мутренски похвати от близкото минало “, заключва очевидецът на грозната кавга.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР