Феновете на Caramac се радват - баровете се завръщат в

...
Феновете на Caramac се радват - баровете се завръщат в
Коментари Харесай

Феновете на Caramac с остри очи забелязват спрян бар в голям магазин - но трябва да побързате

Феновете на Caramac се радват - питейните заведения се завръщат в огромен търговец на дребно за стеснен интервал от време.

Хората бяха остана унищожен през ноември, откакто Nestle заяви смазващата вест, че ще приключи обичания бар Caramac, 64 години откакто за първи път се появи на рафтовете. Новините видяха преданите почитатели на Caramac да се втурват към супермаркетите, с цел да се снабдят с шоколада, преди да е липсващ вечно, като Sainsbury's, Asda и Iceland оповестиха продукта като привършен на своя уеб страница в границите на дни след известието.

Но в този момент, единствено два месеца откакто блокчетата изчезнаха от множеството магазини, феновете на шоколада получиха втори късмет да се снабдят с намаляващите наличия, защото огромен търговец на дребно сложи нови кутии на рафтовете си.

Ако желаете да опитате и да се сдобиете с Caramac, ще би трябвало да се насочите към B&M, където сега можете да купите три пакета от шоколада с мирис на карамел за £1,25. Но ще би трябвало да побързате – баров...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР