Феновете на бокса не се съмняват, че Майк Тайсън ще

...
Феновете на бокса не се съмняват, че Майк Тайсън ще
Коментари Харесай

Феновете на бокса са убедени, че Майк Тайсън ще бъде нокаутиран от Джейк Пол след последното видео

Феновете на бокса не се съмняват, че Майк Тайсън ще загуби от Джейк Пол, макар че легендата в тежка категория разгласява ново видео за подготовка.

Tyson ще се изправи против YouTuber Paul в Тексас през юли, четири години след последното му появяване на кръга и съвсем две десетилетия след последната му професионална борба. Не са оповестени правила за дуела, който ще бъде излъчен по Netflix, само че Тайсън настоя, че ще бъде „ същинска борба “, макар статута й на „ проява “.

Бившият неоспорим международен първенец записа точка -of-view видео по какъв начин той тренира през уикенда, само че макар демонстрацията на скорост и мощ, почитателите не бяха уверени. „ Хората, които се тръшкат за това, се държат като че ли не сме гледали Тайсън против Рой Джоунс младши или борбата му против Кевин Макбрайд преди 19 години. Майк Тайсън е нокаутиран “, сподели един.

„ Да, за всичките 20 секунди, до момента в който Майк се отпусне. Той е съвсем на 60 години, няма метод да е много атлетичен на 20 и нещо години “, добави различен. „ Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР