Феновете на Берое искат начело на клуба да застане местен

...
Феновете на Берое искат начело на клуба да застане местен
Коментари Харесай

Феновете на Берое искат Живко Желев

Феновете на Берое желаят отпред на клуба да застане локален човек, какъвто е Живко Желев. Роденият в Стара Загора 43-годишен някогашен национал е бил ментор и на другия отбор под Аязмото – Верея, водил е 6 години Литекс, а сега е помощник-треньор на Стамен Белчев в дубъла на ЦСКА.

Появи се информация, че вид за овакантения пост от Петър Хубчев е Николай Киров-Белия, само че поради финансовата неустойчивост в Берое, е малко евентуално той да одобри изискванията на работа при заралии. Дори и да се стигне до съглашение с управлението, почитателите на заралии не са оптимисти, че Белия ще остане отпред на отбора дълго. Най-малкото тъй като финансирането е нищожно за родните стандарти, макар че от клуба го дефинират като " обичайно ".

Обществена загадка е, че точно поради проблемите с финансирането Петър Хубчев взе решение да си тръгне от Берое и то даже без да каже и дума на футболистите и да се раздели с тях по отговарящ метод.

За млад и упорит треньор като Живко Желев финансите не са водещ претекст за работа в Берое и по тази причина огромна част от последователите виждат в негово лице най-подходящия вид за поста.

Очаква се до края на седмицата управителните фактори в Берое да вземат решение на кого ще гласоподават доверие да води тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР