Феновете на баскетболната суперзвезда на Лейкърс Коби Брайънт останаха разочаровани,

...
Феновете на баскетболната суперзвезда на Лейкърс Коби Брайънт останаха разочаровани,
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо и Луиш Фиго с еднакви постове след кончината на Коби Брайънт

Феновете на баскетболната суперзвезда на " Лейкърс " Коби Брайънт останаха разочаровани, ядосани и афектирани, откакто се оказа, че футболистите Кристиано Роналдо и Луиш Фиго са разгласили идентични съболезнователни послания след авиокатастрофата, оповестява " Evening Standard ", представен от " Дарик ".

Легендата на баскетбола почина в злополука с хеликоптер дружно с 13-годишната си щерка Джианна край Калифорния на 26 януари.

По-късно вечерта футболистът на " Ювентус " Кристиано Ронално се причисли към скръбта на спортния свят с пост в Туитър, в който изпраща съболезнования на фамилията на Брайънт.
Абсолютно същата обява, само че часове по-късно и с друга фотография се появи и на профила на Луиш Фиго - някогашен футболист, играл за тимовете на " Спортинг Лисабон ", " Барселона ", " Реал Мадрид " и " Интер ".

Това надълбоко разочарова и разяри почитателите на баскетболната легенда, които забелязали дублиращото се известие.

" Copy-paste... усеща или неистина ", пишат те в своите профили.

" Това е повече от неуважително, в случай че не ти пука задоволително за Коби и не можеш да отделиш 30 секунди от времето си, с цел да напишеш почтени и благи думи, по-добре не пиши нищо ", прибавят почитателите.

" Evening Standard " разяснява, че футболните звезди са представлявани от разнообразни организации и че Роналдо самичък е написал съболезнователния пост.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР