Феновете на Астана за пореден път демонстрираха любовта си към

...
Феновете на Астана за пореден път демонстрираха любовта си към
Коментари Харесай

Феновете на Астана изненадаха приятно Мъри Стоилов

Феновете на Астана за следващ път демонстрираха любовта си към Станимир Стоилов, който им донесе безчет радостни мигове при сполучливия си престой в клуба. В семейството на Жетису, извоювано с 1:0, в мач от шампионата на Казахстан агитката на гранда разпъна специфичен транспарант с лика на Мъри и надпис " Шеф " (б.р. - по този начин почитателите на Астана се обръщат към уважавания от тях българин).

Така локалните ентусиасти за следващ път демонстрираха обичта си към Стоилов, с който Астана пожъна огромни триумфи. Мъри изведе отбора до четири шампионски трофеи, класира го в групите на Шампионската лига през сезон 2015/16, след което и в групите на Лига Европа (сезон 2017/2018).

След фурора Стоилов застана отпред на националния тим на Казахстан (в началото на 2018 г.), който води до януари 2019 година, а в този момент е без тим.

Припомняме, че след раздялата на Астана с Мъри, почитателите на клуба неколкократно са подканвали управлението на клуба да го върне на работа, изтъквайки, че той реализира исторически триумфи отпред на тима и никой различен треньор не е в положение да повтори достиженията му.

В момента отпред на Астана е легендата на Спартак (Москва) Андрей Тихонов. Тимът оглавява класирането в Казахстан с 29 точки след 11-ия кръг (9 победи и 2 равенства).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР