Феновете на Арсенал със сигурност преживяват лоши дни. А нововъведенията

...
Феновете на Арсенал със сигурност преживяват лоши дни. А нововъведенията
Коментари Харесай

Феновете на "Арсенал" на бунт срещу капитана Джака

Феновете на " Арсенал " сигурно претърпяват неприятни дни. А нововъведенията в отбора прибавят още горчив усет. Този път " ябълката на раздора " е капитанската лента.

Мениджърът Унай Емери разгласи, че от тук нататък тимът ще бъде извеждан за мач от Гранит Джака. Той наследява на капитанския пост Лоран Кошчелни, който мина в " Бордо ".

Снимка: Reuters

Само че почитателите не са съгласни с това решение. След като италианският експерт разгласи името на новия капитан, обществените мрежи бяха засипани с отрицателни мнения.

" Харесвам Емери, само че Джака с капитанската лента е срам. Това ще му коства поста ", написа един от последователите.

Снимка: Twitter

" Казват, че Джака е получил единствено един глас. Гласувал е самичък за себе си ", декларира различен.

Снимка: Twitter

Фен на " артилеристите " даже стигна по-далеч, като изхвърли сезонната си карта.

Снимка: Twitter

Джака, който дойде в " Арсенал " през 2016 година, е спечелил тайното гласоподаване сред футболистите, извършено по-рано през седмицата.

Феновете обаче чакаха капитанската лента да бъде на ръката Роб Холдинг или Месут Йозил. Те бяха измежду петимата, които бяха определени от Емери и футболистите да излизат първи на терена през предишния сезон. Аарън Рамзи, Кошчелни и Петър Чех към този момент не са част от отбора.

През сегашния сезон се чака французинът да работи по същия метод и да бъдат определени още четирима играчи, които да имат право да носят капитанската лента, с изключение на швейцарския национал с албански корени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР