Феновете и обкръжението на Ювентус се вълнува от новоназначението на

...
Феновете и обкръжението на Ювентус се вълнува от новоназначението на
Коментари Харесай

Окачествиха назначаването на Сари в Юве като отврат

Феновете и обкръжението на Ювентус се вълнува от новоназначението на Маурицио Сари за старши треньор на италианския клуб, само че не такива са чувствата в някогашния президент на клуба Коболи Джили. Ексбосът на „ бианконерите” назова назначението на Сари отпред на тима като „ отвратително” и се надява, че експертът от Тоскана няма да употребява в Торино оправданията, които е правил по време на престоя му в Наполи.

Решението за назначението на някогашния управител на Челси в Юве бе публично доказано в неделния следобяд след седмици на спекулации. Той ще бъде показан в Торино в четвъртък сутринта.

„ Като почитател, се надявам, че това непоносимо нещо не се случва”, стартира Джили пред Radio Kiss Kiss.

„ Стилът на Сари бе мощен в Наполи, само че аз имам добра памет и мога да ви кажа всичко, което той споделяше, когато се проваляше против Ювентус. Сега, когато всичко е направено, би трябвало да съдим Сари за неговите дейности. Като треньор и от позиция на качеството на футбола, той е безсърдечен. Не съпоставям стила с този на Алегри, само че сигурно ще сме разнообразни сега”, продължи някогашният президент на „ остарялата госпожа”.

„ Ще направя тест на Сари и се надявам, че той ще се научи да поддържа връзка като треньор на Ювентус, а не по нормални си метод. Надявам се, че той ще гони верният жанр, даже когато би трябвало да признае, че тимът не е играл добре. Не би трябвало да търси оправдания по метода, по който го правеше в Наполи”, приключи юристът Коболи Джили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР