Феновете чакаха години за нова видео игра за Хари Потър

...
Феновете чакаха години за нова видео игра за Хари Потър
Коментари Харесай

Harry Potter: Hogwarts Mystery ви кара да платите, за да спасите дете от смърт

Феновете чакаха години за нова видео игра за Хари Потър и предпоставката за Harry Potter: Hogwarts Mystery е директно забавна – късмет да се видите още веднъж с известни герои и да поиграете ролева игра в Хогуортс, тъкмо като Хари и приятелите му.
Мобилното заглавие е изпипано добре както като визия, по този начин и като достоверност. Но високите стойности на играта идват на избрана цена – и тази цена се постанова на играча под формата на изтощителна енергийна система, която забавя напредъка до съвсем неосъществим, в случай че не платите.

В Harry Potter: Hogwarts Mystery имате стеснен брой сила и когато той е привършен, ще би трябвало да платите или просто да го изчакате преди да изтече времето за възобновяване. Възстановяваш една енергийна точка на всеки четири минути и няма метод да си възвърнеш силата като правиш други неща , да вземем за пример да изгледаш видео.

Първият път, когато силата в играта се изчерпва, е в първата ѝ екшън сцена, където – много злокобно – вашият воин остава в сцена на живота или гибелта, а вие би трябвало да чакате половин час, с цел да продължите. Ако сте великодушни, бихте могли да кажете, че тази енергийна система прибавя известна съспенс в Hogwarts Mystery, само че нужното количество сила е изцяло умишлено предопределено за цялостно привършване на вашия разполагаем ресурс. Играта ви предизвиква да извършите покупка и да продължите неотложно, вместо да чакате и да оставите героя си измъчен. А това е изключително обезпокоително, имайки поради аудиторията на играта.

Няма нищо изключително прелестно и в цените на микротранзакциите – и това в случай, че игнорирате галактическите цени от 15 $, с цел да персонализирате героя си козметично посредством прически и други Съществуват и моменти, когато даже и без енергийната система, играта просто изисква да платите или да изчакате, с цел да започнете идната глава. Това, че Harry Potter: Hogwarts Mystery предизвиква да платите не е изненадващо единствено по себе си, на метода, по който тя прави това, и честотата са искрено изумителни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР