Феновете бяха бесни след третото поредно поражение на Левски Някои

...
Феновете бяха бесни след третото поредно поражение на Левски Някои
Коментари Харесай

Напрежение и арестувани в синия сектор след загубата във Варна

Феновете бяха гневни след третото следващо проваляне на Левски
Някои от почитателите на Левски, които изгледаха загубата с 1:3 от Черно море във Варна бяха гневни след последния съдийски сигнал.

За " сините " това беше трето следващо разочароващо показване след тежкото поражнеие с 1:5 от Лудогорец и това с 0:2 във безконечното дерби против ЦСКА.

След края на мача с Черно море футболистите на Николай Костов отидоха да поздравят почитателите и да им благодарят за поддръжката, само че получиха неприятелски отговор.

Няколко фена потърсиха пояснение за слабото показване, а от бранша бяха хвърлени бомбички на фона за апели за оставка.

Полицаите се намесиха и арестуваха двама от най-агресивните почитатели.

След мача Николай Костов оправда провалянето с многото отсъстващи футболисти.

" Естествено, че отсъстващите играчи оказват въздействие, те са съществени футболисти. Разбира се, че с тях щяхме да бъдем може би много по-устойчиви, много по-добри в тези комплицирани моменти, които тимът сега преодолява. Ще си помисля няколко часа и ще кажа по-късно какво ще приказвам с играчите.

За този мач имахме проект, аз мисля дори, че колкото и да прозвучи пренебрежително от моя страна, ние бяхме по-добрият тим в този мач до последните 15 минути, когато към този момент резултатът стана 3:1 и просто рухнахме психически и разбрахме, че няма по какъв начин да обърнем резултата в наша изгода. Но това е в действителност някакъв феномен тази година - всяка наша неточност се санкционира.

Имаме играчи, които са с вирус - Келиан ван дер Каап и Хосе Кордоба. Надявам се да се излекуват, имаме дълга седмица. Останалите играчи - Асен Митков и Фабио Лима, може би един от тях ще се причисли към тима ", сподели наставникът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР