Фенове скочиха на Владо Карамазов заради хвалби по адрес на

...
Фенове скочиха на Владо Карамазов заради хвалби по адрес на
Коментари Харесай

Фенове СКОЧИХА на Карамазов заради Мутафчийски!

Фенове скочиха на Владо Карамазов поради хвалби по адрес на шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски ! Известният артист качи фотография с генерала в страницата си в обществените мрежи и провокира неодобрение измежду феновете си, които отхвърлят дейностите за справяне с ковид.

Някои от тях непосредствено се отхвърлят от Карамазов поради присъединяване му в

акции с „ компрометирани персони “. Стига се до такава степен, че артистът приканва несъгласна с него фенка да напусне профила му в инстаграм. Секссимволът на родното кино признава, че е очаквал сходна реакция. Той пуска снимки от присъединяване си в акцията на българския лекарски съюз „ Добрата дума лекува “.

„ C моите другари, моите спасители и моите пазители, Докторите в моя живот Костадин Ангелов и Благомир Здравков " , гласи посланието на плакат с известния артист.

„ Харесвам тези хора, тъй като са надарени и доста положителни лекари - военачалник Мутафчийски и проф. Ангелов. Уважавам лекарската специалност и тя буди същинско удивление в мен ", споделя Владо Карамазов . „ Току-що остана с един обожател по-малко... ", огорчена е фенката Mapuя. „ Ако това, че споделям, че почитам лекарската специалност, е нещото, което заличава моята работа, поради която вероятно сте почитателка, не приказва добре за вас ", отвръща й артистът.

 „ Бях ви почитателка поради актьорската ви игра и положителните филми, в които съм ви гледала. Аз също почитам лекарската специалност, само че същинската такава, а не тази, която се политизира и употребява за всяване на всеобщ боязън и надзор у популацията. Съжалявам, само че глух по какъв начин да почитам тези, които ги поддържат ", изяснява последователката, цитира " България Днес ".

Според тях не е редно артистът да гони последователка от профила си. По-скоро са на мнение, че артистите като интелигенция би трябвало да зоват за смяна поради протичащото се в страната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР