Фенове на Локомотив от организация Бригада Пловдив изригнаха остро срещу

...
Фенове на Локомотив от организация Бригада Пловдив изригнаха остро срещу
Коментари Харесай

Фенове на Локо към БФС: Не дърпайте лъва за опашката!

Фенове на Локомотив от организация Бригада Пловдив изригнаха остро против програмата, която БФС изготви до края на есенния полусезон.

" Броени дни след анулираното неуместно наказване за Локомотив (наложено в мача с Ботев), ставаме очевидци на последваща насмешка с клуба ни. В идващите 8 мача, Локомотив има едвам два, които ще бъдат през уикенда, а часовете, които са поставени за срещите, изобщо не подхождат с положителните игри и черно-бялата активизация. За информация - Локомотив е вторият най-посещаван тим, на своите домашен мачове, от началото на сезона. Ръководството на БФС нямат една стъпка, която да е в вярната посока, с цел да забележим развиване на футбола в България. Не желаеме да влизаме в конспирации, че всичко е целеустремено към черно-бялата реликва, само че поредицата от неточности, които са в цялостен ущърб на клуба ни, несъмнено ни карат съществено да се съмняваме.
Твърде доста време си затваряме очите за дейностите против Локомотив, подозренията ни са също свързани с това, че господин Томаш е непосредствен до Димитър Бербатов, който е единствената конкуреция и опция на „ трезвения “ ръководител на футболния съюз. През годините публиката на емблемата на Пловдив, е била предизвикана не един и два пъти, а тези провокации не са довели до нищо положително. Силно се надяваме, че програмата ще бъде изменена, тъй като потъпкването на справедливостта, води до наложителна опозиция! ", написаха от Бригада Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР