Фенове на Керала Бластърс превърнаха летището в град Кочи в

...
Фенове на Керала Бластърс превърнаха летището в град Кочи в
Коментари Харесай

Жълто море посрещна Бербатов в 3 през нощта в Индия

Фенове на Керала Бластърс трансфораха летището в град Кочи в жълто море, с цел да посрещнат най-голямата футболна звезда, дошла в тима им - голмайсторът на британската Висша лига и повторен първенец с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, оповестява " 24 часа ".

Пристигането на българина бе измежду нощ, само че ентусиастите на Бластърс бяха подготвени да посрещнат първото допиране на Бога до земята на боговете.
Два часа преди приземяването на самолета, с който дойде Бербатов, почитатели в жълти фланелки започнаха да се събират на летището, да приготвят жълти флагове, жълти шалове и огромни жълти транспаранти.



" Тук сме да посрещнем Бербатов ", " Финални мерки ", " Това е сцена, когато Краля идва в кралството ", " Още няколко минути и Бербо ще допре земята на боговете. А ние чакаме ". По този метод правилните почитатели на Керала отразяваха онлайн страстите си в очакване на своя нов футболен господ.



Полетът на Бербатов кацна в 2,34 часа след среднощ индийско време. В 3 през нощта той се появи, а летището в Кочи бе огласено от викания " Берба ". Облечен в жълта фланелка, незабавно закичен с шал на Керала, българинът потъна в щастливото " жълто море " от почитатели. В собствен жанр Бербатов запамети на телефона си прочувственото посрещане. Аа почитателите го изпратиха със викания до автомобила, който го очакваше пред терминала.

Преди да потегли към Индия, Бербатов разгласи, че огромният ден идва и запита с мигане: Керала Бластърс, подготвени ли сте? А от формалния профил на най-популярния клуб в индийската Суперлига незабавно дадоха отговор: О, да, подготвени сме! Това няма да е като нищо друго, което си изживял до момента. Жълтото море те чака! "

Първенството на Индия стартира на 17 ноември. Феновете към този момент оповестиха, че нямат самообладание да посрещнат Бербатов с песни и на своя стадион " Джавахарлал Неру ". Съоръжението, кръстено на бащата на Индира Ганди, е с потенциал 75 000 фенове, а посещаемостта в предходните сезони е приблизително към 50 000 на мач.
 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР