Фенклуб Милан България откри официално новата си членска кампания за

...
Фенклуб Милан България откри официално новата си членска кампания за
Коментари Харесай

Миланисти България стартираха кампанията си за новия сезон

Фенклуб " Милан България " откри публично новата си членска акция за сезон 2018/2019 година. Вече втора година родните " росонери " публично са част от централната организация на " червено-черните " последователи в Италия - Associazione Italiana Milan Clubs, като участието в AIMC ще продължи и през 2018/2019 година.

От ФКМБ резервират членския импорт и сумата остава непроменена, както за пълнолетни жители (30 лева), по този начин и за малолетни и пенсионери (20 лева). След емблематичните тениски Milanisti Bulgaria през предишния сезон, в този момент всеки записал се почитател на " росонерите " ще получи шал с логото на фенклуба, както и обичайна членска карта-пластика с името си плюс стикери на организацията.

Ключово остава и преимуществото при закупуване на билети за мачове на Милан на " Сан Сиро " или при гостуванията от Серия " А " и Лига Европа. Голямата изненада обаче ще бъде лотария всред всички записали се членове, в която ще се разиграят истински продукти на Милан с марката Puma. Германският тръст стана механически спонсор на 7-кратния европейски първенец през това лято, а през седмицата от ФКМБ потвърдиха партньорството си с формалния вносител на марката за България.

Членството във фенклуба ще носи разнообразни отстъпки в магазините на " Пума " и състезателен бар " Академията ", където столичните миланисти гледат дружно мачовете на обичания си отбор. Всеки, който желае да се запише, може да употребява формата за поръчка в формалния уебсайт на почитател клуба, където са разказани всички детайлности за участието.

Миналата година фенклубът на Милан в България съумя да събере 270 члена за първата си акция. Най-големите начинания бяха свързани с пътуванията до Разград и Турну-Северин, където над 200 индивида общо съумяха да видят своите любимци онлайн, както и визити за огромните дербита на " Сан Сиро " през сезона. Футболният тим на фенклуба пък взе участие всяка седмица в лигата на фенклубовете и разнообразни благотворителни начинания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР